Re-integratie

Solvid Employability is de specialist op het gebied van begeleiding naar werk. Of u nu toe bent aan een nieuwe uitdaging, boventallig bent geworden bij uw huidige werkgever of vanuit een uitkeringssituatie wilt re-integreren. Solvid Employability is u graag van dienst. Wij hebben ons de laatste jaren bewezen als betrouwbare partner van het UWV. Als re-integratiebureau voeren wij diverse re-integratietrajecten uit, met name vanuit de Ziektewet en de WAJONG.

Ook zijn wij een door het UWV Erkend jobcoach bedrijf en begeleiden wij onder de naam Solvid Werkt Wajong- en WIA cliënten (via het UWV) en participanten uit het doelgroepenregister (via Gemeente) tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden (jobcoaching).

Daarnaast begeleiden wij bij outplacementtrajecten. Bij het vinden van een andere werkgever bieden wij uw medewerkers een professionele ondersteuning met persoonlijk advies.

Wij zijn hét bemiddelingskantoor die werkzoekenden kunnen begeleiden richting een nieuwe stap! Met onze ervaring in verschillende sectoren en ons uitgebreide netwerk zijn wij u graag van dienst. Wij garanderen een professionele aanpak, deskundig advies, goede begeleiding en een uitstekend resultaat.